De afgelopen maanden heeft de VU gewerkt aan een instroomprognose die rekening houdt met een aantal Corona beleidseffecten. Denk daarbij aan BSA effecten, internationale instroom, vwo instroom, etc. De VU gebruikt het model voor de ontwikkeling en toetsing van beleid (voor instroom, werving, onderwijsplanning, financiën, huisvesting). Wekelijks wordt het model geüpdatet en worden nieuwe effecten toegevoegd.
 
Op vrijdag 15 mei van 14:00-15:00 uur organiseert Theo Bakker namens de VU een sessie over dit instroommodel. In deze sessie zal hij de ontwikkeling van het model toelichten en een Tableau dashboard demonstreren dat hiervoor in gebruik is.
 
Aanmelding vooraf is noodzakelijk, dat kan via deze link: aanmelden voor webinar. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met informatie om deel te kunnen nemen. De meeting is uitsluitend voor medewerkers van onderwijsinstellingen of aan onderwijsinstellingen gelieerde instellingen. Na aanmelding ontvang je van Theo een link naar een toelichting op het model in PowerPoint (voor diegenen die zich uiterlijk donderdag 14 mei aanmelden).
 
Voel je vrij deze uitnodiging door te sturen aan een collega.
 
Voor meer informatie kan je contact opnemen met: 
Theo Bakker 
[email protected] | skype theobakker70 |
 
PS1   Bij gebleken succes wordt deze meeting herhaald.
PS2   De VU heeft een Zoom licentie die zij voor deze meeting gebruiken.